Гуинет Полтроу сподели първите снимки от сватбата си

05.11.2018 13:43 | Видян 2271 пъти

Гуинет Полтроу сподели първите снимки от сватбата си

Гуинет Полтроу сподели първите снимки от сватбата си с 47-годишния Брад Фалчък в своя сайт GOOP. На най-ефектния кадър се вижда как щастливите младоженци, усмихнати до уши, поздравяват гостите си.

Сватбата на актрисата и продуцента се състоя на 29 септември в нейния дом в Хемптънс, Ню Йорк. От снимките става ясно, че Гуинет е носила фина дантелена рокля на модна къща Valentino.

На сватбата, която е била доста малка за мащабите на Холивуд, са присъствали само 70 души, сред които са били Камерън Диас, съпругът ѝ Бенджи Мадън, Джери Сейнфелд, Роб Лоу и Робърт Дауни Джуниър.

Това е втори брак за 46-годишната Полтроу, но е първата ѝ истинска сватба, тъй като с първия си съпруг – вокала на групата Coldplay Крис Мартин, се бяха оженили тайно, без тържество и гости.

Дъщерята на Гуинет – Епъл Мартин, и дъщерята на Брад от първия му брак – Изабела, са носели рокля на Monique Lhuillier, докато младоженецът, нейният син – Моузес и неговият син – Броуди са били в костюми на Том Форд.

Под кадрите, които актрисата сподели, тя е написала: „За тези, които поискаха – ето малък поглед към най-хубавия ден от живота ни.“

Снимки може да видите в Галерията ни!

Снимки: goop.com
Източник: Tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !