Мария Игнатова иска Рачков да спре да говори по телефона

11.09.2018 16:27 | Видян 1578 пъти

Мария Игнатова иска Рачков да спре да говори по телефона

Мария Игнатова призна, че би променила някои неща в партньора си по екран и в личния живот Димитър Рачков. На първо време „да спре да говори по телефона и да спре да гледа в него“, си пожела чаровната блондинка при гостуването на двойката в първото за сезона издание на На кафе.

Участието им в подновеното студио на Гала премина в постоянни шеги за „тосканската им сватба“, каквато беше дълго тиражирана, но така и непотвърдена от двойката. Те за пръв път от седем години се събират на екран и ще водят Господари на ефира през есенния сезон.

Рачков разкри, че се предвиждат нови рубрики в предаването, а със старта на ВИП Брадър на екран ще се върне и хумористичния му еквивалент Бай Брадър, в който изненадващо ще се появи нов персонаж. Въпреки че отдавна не са заставали рамо до рамо на екран, Мария и Димитър признават, че нямат нужда от репетиции и не са и правили такива.

Гала, разбира се, ги провокира и към по-личен разговор, в който Рачков разкри, че Игнатова се страхува от насекоми, а за самия себе си призна с усмивка: „аз съм амбициозен провинциалист“.

"Рачков спи повече, но аз съм по кисела. Преди кафето не се разговаря с мен", откровена беше блондинката.

Провокиран да определи какво харесва в любимата си, актьорът не успя да обърне всичко на шега, както по традиция и призна: „Мария е хубава. Мария е интелигентен човек и понеже съм от провинцията - елементарен, обичам да говоря с интелигентни хора. С Мария мога да водя диалог, с Мария мога да общувам. Мария има височина. Мария има талия, ханш."

Двамата бяха единодушни, че спорят най-често за работа.

А при Рачков такава не липсва, след като освен като водещ на Господари на ефира, той намира време да играе и новия си моноспектакъл Забраненото шоу на Рачков, идеята за който всъщност съществувала от преди 2 години.

„Изненадващо дори за мен беше, че като обявихме първата дата на финала на Капките, ми звъннаха в 23:30 и ми казаха: „Продадохме онлайн 90% от залата“, спомня си актьорът. До момента е изиграл 12-13 представления, но вече е успял да влезе в ролята на Купидон по време на шоуто си в Бургас.

Негов заклет фен, го помолил да му съдейства, за да предложи брак от сцената на нищо неподозиращата си половинка. Турнето на постановката продължава, а на всяка нова спирка ще има по един гост-изненада, пише Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !