Рачков дари Игнатова с къща в Гърция за 160 бона

04.09.2018 10:35 | Видян 2458 пъти | Гласували 1

Рачков дари Игнатова с къща в Гърция за 160 бона

Димитър Рачков и Мария Игнатова, които отново са влюбени гълъбчета след куп шумни изневери и раздели, скрепиха връзката си с покупката на общ имот в Гърция.

„Таблоид” писа, че дребничкият актьор е броил 160 000 евро за екзотична вила в комшийския курорт „Олимпиада”, като великодушно е записал покупката на името на русокосата палавница.

Едноетажната постройка в средиземноморски стил е малка, но ултрамодерна и е напълно енергийно независима, тъй като се захранва със слънчеви панели. Дворът е повече от два декара, а разстоянието до най-близкия плаж е само няколкостотин метра. В имота растат многобройни декоративни и овощни дръвчета и според новата-стара двойка мястото било идеално за отглеждане на челядта им.

Идеята за покупката дошла на Митко покрай небивалия успех на моноспектакъла му „Забраненото шоу на Рачков”. Пиесата, която ни въвежда в кухнята на телевизията, се играе с огромен успех в момента из страната. Най-евтините билети са по 50 лева, а самият водещ на „Господарите” се хвали, че от някои гастроли е слагал чисто по 100 бона в джоба си. Така той решил, че е време да инвестира приходите в трайна покупка.

Димитър и Мария най-сетне узакониха връзката си след дълга раздяла и няколко събирания това лято. Двамата подписаха в гражданското, след което се почерпиха с роднини, без да се вдига много шум. Решението било спонтанно и актьорите не могли да поканят най-близките си приятели. Няколко седмици по-късно те направиха втора сватба в Тоскана, защото градчето имало сантиментална стойност във връзката им. Продуцентската фамилия Маги и Кремена Халваджиян пък били виновниците Рачков и Мария отново да се съберат и те ги поканили за кумове. А покрай тях и цялата им фамилия.

Освен Халваджиян сред гостите бяха и водещата на „На кафе“ Гала заедно с мъжа си Стефан. Празникът бе в малък и уютен италиански ресторант, в който младоженците оставиха тлъста сума.

„Тази къща е сватбения ни подарък”, доволна е Мария Игнатова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !