Съдят Ким Кардашиян

19.07.2018 14:12 | Видян 1277 пъти

Съдят Ким Кардашиян

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Маркетинговата компания Vibes Media е подала иск срещу звездата и фирмата ѝ The KKW Beauty за плагиатство. Актуалната линия парфюми на най-известното попълнение в клана Кардашиян носи името Vibes и шишенцето му почти се припокрива с логото на маркетинговата компания.

„Кардашиян Уест използва, промотира и сега продава парфюмите Vibes. Те са в бутилка, която е почти идентична с логото ни“, заяви говорител на Vibes Media. Според TMZ, в съда те искат парфюмът на Ким да се спре от продажба и останалите продукти да бъдат унищожени.

Това не е първото подобно дело срещу Ким Кардашиян, което се разглежда в момента. Миналият август тя бе обвинена отново в плагиатство, а исканата сума за обезщетение достига 100 милиона долара.

Обектът на предполагаемата кражба са модели кейсове за телефон. Мъж на име Хушманд Харуни твърди, че патентът е негов и датира от 2013 г. към фирмата SnapLight.

Звездата от Keeping Up With the Kardashians е пуснала прословутия кейс като продукт на компанията си Kimsaprincess Inc.

Документите към делото показват, че SnapLight настоява за горепосочената сума, за да покрие загубата от продажбите, които е извършила 37-годишната красавица.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !