Део с цел: Да се махне от София

16.06.2018 09:29 | Видян 3215 пъти

Део с цел: Да се махне от София

Део е решил лека-полека да изостави шумотевицата и стреса на големия град, като вдъхновението дошло от неговия по-малък брат Александър, син на баща му от друг брак.

От миналата година Сашо и жена му са жители на малката община в северозападна България и разказвали на Део колко спокойно си живеят в Годеч. Део бил очарован от мястото. Не трябвало много време с жена му Мариана да решат, че и на тях ще им се отрази добре една къщичка там.

Годеч е в планински район, а Део и жена му обичат разходките в планината. Особено добре там ще се чувства малкият им син Борислав. През април момченцето навърши 2 годинки. Пътуването до София няма да е проблем, защото разстоянието е 50-ина километра.

Теренът е в махала Джуричева, където е и къщата на брат му.

Явно местата в Годеч не са скъпи, защото блондинът купил своето за 2500 евро. „Ако има достатъчно работа, може и да успеем да си направим дом там. Искаме повече пространство, защото искам да имаме поне още две деца. Е, ако зависи от мен, Мариана май не е толкова убедена“, казва Део пред сп. Story. В новия му дом задължително ще има място и за инсталация за варене на домашна бира – дейност, с която се забавлява през последните няколко години.

Идеята за къща близо до София назрява още преди две години. Тогава, в средата на 2016 г., русокосият водещ сподели, че най-накрая е изплатил апартамента си в Банско, който купи три години преди това под давление на приятеля си Лео.

„Най-накрая това бреме отпадна от плещите ми, и то с помощта на моите родители, за което съм им много благодарен – сподели тогава Део. – С Мариана сега мислим за къщичка около София.“

По това време синът им беше само на няколко месеца, и въодушевени от новосполетялото ги щастие, семейството решило, че скоро трябва да имат още едно дете. Само че, покрай грижите за Борислав, Мариана все отлага тази идея. Но кой знае, може би нова, голяма къща в Годеч ще я вдъхнови...

Със сегашната си съпруга, чийто баща е нигериец, той се среща в края на лятото на 2013 г. в заведение във Варна, където има участие, а тя е сервитьорка. Део я харесва на мига и я кани да се снима във видеото към парчето му Дай газ. Искрата между тях пламва и още на втория месец Мариана сменя постоянния си адрес – в София, в дома, който Део преди това делеше с Лора Караджова.

„Тя ми даде спокойствие – казва водещият за любимата си, която направи своя законна съпруга през ноември миналата година. – Откакто съм с Мариана, ми се отвориха нови хоризонти, усещам, че мога и аз да имам нормална връзка. Имам суперстабилен човек до себе си, който ми се радва, обича ме, гледаме си детето, правим си планове за пътувания... Преди да ме срещне, тя не беше пътувала много и сега страшно много ѝ харесва. Преоткривам места, на които съм бил, през нейните очи и съм много щастлив.“

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !