Гринго излиза предсрочно от затвора

07.06.2018 10:20 | Видян 1618 пъти

Гринго излиза предсрочно от затвора

Гаджето на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, излиза 17 дни предсрочно от затвора. Състав на Софийския градски съд реши да го освободи, след като и администрацията е дала становище, че се е поправил зад решетките, съобщава Dnes.bg.

Известният с прякора Гринго излежава присъда от 10 месеца лишаване от свобода. Давидов се призна за виновен за рекет на айтоски бизнесмен и сключи споразумение с прокуратурата, след като бе арестуван миналия септември.

Гринго бе арестуван, след като Асен Атанасов-Ариф разкри, че бил изнудван от непознати, които му искали 50 000 лв. и заплашвали, че ако не получат парите, ще се саморазправят с него и семейството му. Тогава Гринго бе задържан заедно със Стефан Сливков. Според прокурорите Гринго е бил съучастник на извършителя Стефан. Той намерил сим карти и телефони и подучил Сливков как да води преговорите за парите. Според СГС Гринго може да излезе от затвора предсрочно, тъй като е излежал по-голямата част от наказанието си. Решението на съда не е окончателно.

В шоусредите пък усилено се коментира дали Тодор ще бъде дочакан от любовницата си Софи Маринова. Фолкпевицата ходеше в началото на неговото задържане на свиждане, даваше охотно интервюта, в които твърдеше, че гаджето й е невинно. След това обаче прекрати посещенията в затвора и се заговори, че връзката им вече е финализирана. Иначе преди арестуването на Гринго, Софи твърдеше, че ще роди поне три деца на приятеля си.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !