Гринго стана цар на боклука в пандиза

01.06.2018 11:33 | Видян 1539 пъти

Гринго стана цар на боклука в пандиза

Осъденият за рекет на бизнесмен Тодор Давидков се е цанил за чистач в затворническото общежитие в Казичане.

Гринго получи 10 месеца пандиз, след като се призна за виновен и се споразумя с обвинителите. Той излежа половината присъда още докато течеше процесът, така че остава в зандана още няколко месеца.

Още с влизането в Казичане Гринго проявил претенции и заявил, че ако ще работи, е навит да помага в лафката. Номерът не минал и той бил зачислен към екипа по чистотата. Задълженията на пандизчиите на тази позиция са редовно изхвърляне на боклука, почистване на контейнерите и премитане на плаца.

Съкилийниците му разказват, че Давидов като истинска фурия изблизвал кофите за боклук, а по площада нямало и прашинка. Усилията му били оценени от ръководството и той получил удължено време за свиждания като награда. Любимата му Софи Маринова моментално се възползвала и започнала да прекарва повече време с любимия си, пише седмичник.

В момента магистратите разглеждат молбата на Гринго за предсрочно освобождаване. Според директора на Казичане, той трябва да бъде незабавно освободен, защото се слави с доброто си поведение и отношения към надзирателите и останалите пандизчии.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !