От 14 до 17 декември всички са поканени в квАРТала

13.12.2017 15:58 | Видян 1147 пъти

От 14 до 17 декември всички са поканени в квАРТала

От 14 до 17 декември ще се случи второто издание на Коледа в квАРТала, поместил се в познатото каре бул. Дондуков, бул. Мария Луиза, бул. Левски и бул. Сливница, което ще насели неговите улички с празничен дух и чудесна атмосфера.  

КвАРТал колектив продължава инициативата Освети квАРТала, която миналата година по това време, го накара да светне по истински празничен начин и приканва всички намиращи се там локации, живущи, гости или минувачи да украсят своите кътчета с всевъзможни светлинки, да грабнат по свещичка или фенер и да се разходят из квАРТала в празничните вечери от 14 до 17 декември, където ги очакват куп изключително интересни събития!

Заповядайте на 16 декември, събота, в 14:00 ч. в сградата на MOVE.BG на ъгъла на ул. Сердика и ул. Екзарх Йосиф, откъдето ще започне архитектурната разходка по къщите-паметници на културата в квАРТал-а, водена от арх.

Христина Каменова и Ангел Златков от Моята българска история, който ще допълва с любопитни истории, стоящи зад красивата архитектура. Преди това, на същото място, ще се насладим на Коледния брънч, ще хапнем домашни вкусотии и пием греяно вино, така че елате по-раничко.

Освен привлекателните истории и разходката, ще може да се разходите по вече любимите си места, да играете игри, да се подготвите за Римската Коледа, да се докоснете до интересни пърформънси на чуждестранни артисти, да се забавлявате с много музика и да се насладите на тихата вечер сред уютните улички на стария еврейски квартал.

В рамките на предколедните чествания ни предстоят още уроци по суинг, италианско кино и много джаз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !