Връчиха наградите за БГ модна икона 2017

13.12.2017 14:57 | Видян 1998 пъти

Връчиха наградите за БГ модна икона 2017

„Като идоли за подражание и лидери на обществено мнение (или както е модерно сега да се казва – инфлуенсъри), моля ви, оползотворявайте вашето влияние – бъдете пример за стил, вкус, добродетелност и достоен начин на живот...И най-важното: правете добрини, помагайте на изпадналите в беда!“. Такъв апел отправи председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков към всички носители на наградата БГ модна икона 2017.

Академията за мода отличи с приза най-стилните и успешни българи: Илиана Раева, Гала, Илияна Захариева, Йордана Димитрова, Капка Амзина, Ники Кънчев и Ники Илиев. Официалната церемония се състоя в столичния Витоша Парк Хотел с любезното домакинство на г-н Мирослав Печев. Събитието събра едни от най-влиятелните личности в обществото и публичното пространство.

В награждаването по традиция участваха предишни носители на приза на Академията за мода. Антон Хекимян – БГ Модна икона 2016, обяви и награди Илиана Раева – световна и абсолютна европейска шампионка, треньор на златните момичета и президент на Българската федерация по художествена гимнастика. Йоана Буковска-Давидова, която е БГ Модна икона за 2016-та, награди водещата на предаването На кафе по Нова телевизия – Гала, която стана и първият двукратен носител на най-авторитетния български приз за стил (нейното първо отличие е от 2010 година).

Йоана Буковска-Давидова награди също режисьора и актьор Ники Илиев. Телевизионният и радио водещ Ники Кънчев, който през годините многократно е номиниран за приза, беше обявен от Габриела Колева, създател и стилист на модна къща Мезон Сант-Ерем, а получи наградата си от Любен Дилов-син, който е БГ Модна икона 2016.  Италианският дизайнер и стилист Алберто Веделаго обяви името на Илияна Захариева – директор комуникации Мтел, която беше наградена лично от проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

Носителят на приза БГ Модна икона за 2012-та година – Орлин Павлов награди бизнес дамата Йордана Димитрова, а Валерия Велева – БГ Модна икона 2014, обяви наградата на Капка Амзина, светска дама и активен участник в благотворителни инициативи.

Като събитие, посветено на високия стил, красотата, елегантността и успеха, БГ модна икона, се утвърди като едно от най-престижните културни и светски събития в навечерието на Коледа.  С високия приз Академията за мода обвързва добрата външност с професионалния успех и безупречната репутация. А целта на конкурса е да се стимулират стилните и популярни българи и да се насърчават добрите образци в публичното пространство.

Престижният конкурс се организира за девета поредна година, а наградата, която всеки победител получава по традиция, е пластика, изработена от най-добрия български бижутер – Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева – смокиновия лист – с образите най-прочути дизайнери и модни икони. Всеки от победителите получи лично от проф. Любомир Стойков сертификат на Академията за мода, както и подаръци от Витоша Парк Хотел, кафе Кимбо и цветя от  Жарден Флорист.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Магазинчето за шоколад и мечти

Заповядайте в най-сладкия магазин на очарователната...

Защо Ноле пя Луда по тебе?

Защо Ноле пя Луда по тебе на Камелия? Заради хитов...

Няма коментари към тази новина !