Връчиха наградите за БГ модна икона 2017

13.12.2017 14:57 | Видян 2394 пъти

Връчиха наградите за БГ модна икона 2017

„Като идоли за подражание и лидери на обществено мнение (или както е модерно сега да се казва – инфлуенсъри), моля ви, оползотворявайте вашето влияние – бъдете пример за стил, вкус, добродетелност и достоен начин на живот...И най-важното: правете добрини, помагайте на изпадналите в беда!“. Такъв апел отправи председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков към всички носители на наградата БГ модна икона 2017.

Академията за мода отличи с приза най-стилните и успешни българи: Илиана Раева, Гала, Илияна Захариева, Йордана Димитрова, Капка Амзина, Ники Кънчев и Ники Илиев. Официалната церемония се състоя в столичния Витоша Парк Хотел с любезното домакинство на г-н Мирослав Печев. Събитието събра едни от най-влиятелните личности в обществото и публичното пространство.

В награждаването по традиция участваха предишни носители на приза на Академията за мода. Антон Хекимян – БГ Модна икона 2016, обяви и награди Илиана Раева – световна и абсолютна европейска шампионка, треньор на златните момичета и президент на Българската федерация по художествена гимнастика. Йоана Буковска-Давидова, която е БГ Модна икона за 2016-та, награди водещата на предаването На кафе по Нова телевизия – Гала, която стана и първият двукратен носител на най-авторитетния български приз за стил (нейното първо отличие е от 2010 година).

Йоана Буковска-Давидова награди също режисьора и актьор Ники Илиев. Телевизионният и радио водещ Ники Кънчев, който през годините многократно е номиниран за приза, беше обявен от Габриела Колева, създател и стилист на модна къща Мезон Сант-Ерем, а получи наградата си от Любен Дилов-син, който е БГ Модна икона 2016.  Италианският дизайнер и стилист Алберто Веделаго обяви името на Илияна Захариева – директор комуникации Мтел, която беше наградена лично от проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

Носителят на приза БГ Модна икона за 2012-та година – Орлин Павлов награди бизнес дамата Йордана Димитрова, а Валерия Велева – БГ Модна икона 2014, обяви наградата на Капка Амзина, светска дама и активен участник в благотворителни инициативи.

Като събитие, посветено на високия стил, красотата, елегантността и успеха, БГ модна икона, се утвърди като едно от най-престижните културни и светски събития в навечерието на Коледа.  С високия приз Академията за мода обвързва добрата външност с професионалния успех и безупречната репутация. А целта на конкурса е да се стимулират стилните и популярни българи и да се насърчават добрите образци в публичното пространство.

Престижният конкурс се организира за девета поредна година, а наградата, която всеки победител получава по традиция, е пластика, изработена от най-добрия български бижутер – Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева – смокиновия лист – с образите най-прочути дизайнери и модни икони. Всеки от победителите получи лично от проф. Любомир Стойков сертификат на Академията за мода, както и подаръци от Витоша Парк Хотел, кафе Кимбо и цветя от  Жарден Флорист.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Няма коментари към тази новина !

*}