шопинг

Вести

Кучето на Донатела стана лице на Versace

Кучето на Донатела стана лице на Versace

В мрежата се появи кампания на капсулната колекция на Versace в чест на китайската Нова година. Единствената й героиня е кучето на Донатела Версаче - джак ръсел териерът с име Мис Одри.

Капсулната колекция се нарича в нейната чест - The Audrey. В снимките, домашният любимец на Версаче е с изрисувани около него декорации. На скиците Мис Одри е в частен самолет, в хотел, пред бюрото "Имиграция", в банята с кърпа на главата си.

Колекцията включва мъжки и дамски тениски с кристали Swarovski, дрънкулки с Одри, пурпурно-червена чанта DV One с кожен божур, козметични чанти, портмонета, раници с анимационни допълнения. Цените са от 550 до 3 450 долара. Всички аксесоари са достъпни на уебсайта на Versace.

01
биляна 27.02.2018 17:47ч.

Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2zfcglU