шопинг

Вести

Транссексуален дефилира в колекция на български дизайнер

Транссексуален дефилира в колекция на български дизайнер

Българският дизайнер Светослав Колчагов, който навремето нашумя по света с булчинската рокля на Сара Джесика Паркър за „Сексът и градът“, продължава да бъде на фокус – този път по време на Седмицата на модата в Лондон, където участва в тандем с италианския дизайнер Емилио Барба.

За представянето на новата си колекция двамата поканиха за специален гост в дефилето транссексуалния модел Монро Бергдорф, за да отправят послание за промяна на стереотипите по отношение на пол, раса, сексуалност, съобщава Elle.

Колекцията на Kolchagov Barba за есен-зима 2018 е наречена ME не само защото беше представена в лондонския ME Hotel, но и защото с моделите си двамата дизайнери искат да покажат колко е важно човек да се чувства комфортно със себе си, независимо от цвета на кожата и сексуалността си.

Колекцията е своеобразен микс – между Изтока и Запада, между индивидуалността и колективизма, между класиката и модерното, както я определят Светослав Колчагов и Емилио Барба.

01
васко 27.02.2018 17:39ч.

Когато поръчах това лекарство, ноктите на краката ми бяха в отвратително състояние. Вече си мислех да си махна ноктите с лазер-две години носех само затворени обувки заради гадните гъбички,благодарение на този крем се спасих завинаги http://bit.ly/2oOsQJq