Бюстът на Емануела се стопи

20.05.2015 12:18 | Видян 1853 пъти

Бюстът на Емануела се стопи

Няма и следа от огромния силиконов бюст на фолк певицата Емануела. Причината за изчезването на прелестите й се крие в кърменето на сина й Димитър-джуниър, научи Всеки ден.

Синеоката изпълнителка е една от малкото чалгаджийки, които кърмят децата си и не се интересуват от това, че гърдите й могат да увиснат или да се стопят, както в случая. Брюнетката роди втория си син на 11 януари, но само месец след това се завърна на сцената. Тя е известна с няколкото си корекции на бюста. Преди време самата Емануела призна, че е имала проблеми с поставянето на силикона и това довело до честите хирургически намеси.

Последната й операция е направена по подобие на тази на Анджелина Джоли, разкри самата певица. Като предпазна мярка тогава изпълнителката си е премахнала и двете гърди, защото силиконът давал по-голяма сигурност. Сега гърдите й ги няма, но червенокосата певица не се притеснява от този факт и продължава да си ходи с разголени рокли. Според приближени до нея тя съвсем скоро ще легне отново под ножа за да коригира бюста си..

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мадона счупи рекорд и събра най-много...

Безплатното шоу на Мадона в Рио де Жанейро привлече...

Кирил Домусчиев продаде поръчковата...

Един от най-богатите българи продаде суперяхтата си....

Няма коментари към тази новина !