Емануела претърпяла три операции

22.01.2015 13:06 | Видян 4970 пъти

Емануела претърпяла три операции

Фолк певицата Емануела претърпяла три операции. Освен секциото и хернията, лекарите се натъкнали на друг проблем, който отстранили.

Освен секциото и хернията, която трябваше да приберат лекарите, в клиниката се натъкнали и на друг сериозен проблем.

По коремната й стена имало атрофирали участъци заради некадърната предишна операция. Оказало се, че пластовете на коремната стена не били „залепени” слой по слой, а неправилното им съединение след време водело или до атрофия, или до поява на херния по време на бременността, както в случая на Емануела.

Преди началото на раждането се наложило дори да бъде извикат по спешност абдоминален хирург, който да разясни на родилката в детайли какъв е проблемът, какво всъщност й предстои и да консултира лекарите във ВИП-клиниката как най-добре да коригират гафовете от предишната операция, пише Уикенд.

От секциото разрезът бил изключително малък и вече едва-едва забележим, а след новата пластика самата певица, гледайки се в огледалото, не можела да повярва, че преди дни е родила – коремът й бил прибран и плосък. Въпреки продължилите над 3 часа три операции, десет дни по-късно снахата на милионера Динко Динев вече е във форма и се е посветила на втория си син.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !