Крисия — новата Грахич

23.03.2015 17:58 | Видян 2824 пъти

Крисия — новата Грахич

Стилистите на Слави Трифонов превърнаха Крисия в нова Цветелина Грахич. Изпълнителката се бе издокарала с плитка рибя кост от едната страна, а от другата с асиметрична опашка, нагъната на „вафли“ с маша. Прическата, която е по-подходяща за някой тийнейджър–бунтар, бе съпътствана със златна туника и ботуши в същия цвят. До Крисия дори костюмът на г-н Андреев изглеждаше старомоден.

Лидер по странно облекло и прически доскоро държеше Цветелина Грахич, но по всичко изглежда, че стилистите са се повлияли от модните й изцепки. Татуираната изпълнителка се появи на няколко пъти с бръсната глава, странни татуировки и други пикантни изцепки.

Малката Крисия се оказа жертва на странните хрумвания на стилистите не само откъм прически, но и откъм облекло. Момичето събра погледите не само с визията си, но и с изпълнението си на хита на Джако „Man in the mirror“, под съпровода на софийски госпъл хор.

Слави не пропусна да й направи комплименти за успешното представяне и за първи път не коментира ексцентричната й визия. И докато част от зрителите се изумяват от таланта на Крисия, други се възмущават от модните хрумвания на стилистите, които направо са се олели със „сценичния кич“, пише „Всеки ден“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !