Клонираха Крисия

17.03.2015 16:56 | Видян 2203 пъти

Клонираха Крисия

8-годишната Поля Димитрова от Бургас изуми журито и публиката на "България търси талант". Неслучайно новият сезон на предаването започна именно с нея. Всички пред екрана останаха шокирани от поразяващата прилика на Поля с детето чудо Крисия Тодорова.

Както "България Днес" писа, именно Слави Трифонов откри наследничката на Крисия на кастинга за шоуто в Бургас. Месеци наред екипът на Дългия пазеше в строга тайна кое е момичето. Поля изпя същата песен на Бионсе, с която Крисия впечатли Слави. Освен приликите в гласа Поля е буквално като по-малка сестра на момичето от Разград.

Още щом чул бургазлийката, Трифонов едва повярвал на късмета си. За втори път само за една година открива дете чудо, което ще превърне в звезда. Макар и зрителите да харесаха Поля, не липсваха коментари, че приликата с Крисия е нарочно търсен ефект.

"Същата песен, прическата на момичето е като нейната, изборът на дрехите. Личи си, че родителите на Поля нарочно са търсили сравненията с разградчанката", съмняват се фенове на шоуто. Журито забеляза приликата, но останаха изумени най-вече от изпълнението на детето. "Ти ни уби!", сподели, след като чу песента, Ники Илиев, който е член на журито.

"Ти току-що сложи в малкото си джобче 90 процента от българските професионални певици", обърна се Сиромахов към Поля и предсказа бляскаво бъдеще. Самата Крисия също не остана безучастна към изпълнението на Поля. "Харесвам я, изпя песента уникално", каза Крисия, която обеща да подкрепя наследничката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !