Крият новата Крисия

02.02.2015 14:41 | Видян 2244 пъти

Крият новата Крисия

Екипът на "Шоуто на Слави" е открил новата Крисия на кастингите на "България търси талант", научи "България Днес". Евгени Димитров-Маестрото първи забелязал детето-чудо. След това и Слави Трифонов останал запленен. Според очевидци на тазгодишните кастинги става въпрос за 8-годишната Поли от Бургас, която изпяла песента на Бийонсе Listen. Със същото парче проби и талантливата Крисия по време на кастингите за партньорка на г-н Андреев. "Изпя го жестоко, все едно имах дежа вю!", споделил Слави.

Кое е момичето засега се пази в пълна тайна, защото именно с него ще започне новият сезон на "България търси талант". Дългия е дал заповед в никакъв случай да не се разкрива самоличността на детето. Предупредил е и родителите, че момичето го чака голям успех, но засега не бива да дават никаква информация.

Според хора от екипа на шоуто Поли от Бургас не само ще стане известна в предаването "България търси талант". Твърде вероятно е тя да замести Крисия и да представи България в тазгодишната "Евровизия", която може да се проведе у нас.
8-годишното дете дошло като подарък на Маестрото и екипа му.

"По регламент Крисия, Хасан и Ибрахим имат право да се явят отново. Но те вече са популярни. От много време Слави искаше да намери друго момиче, също толкова талантливо, колкото малката Крисия", обясняват от екипа му. Затова той лично присъствал на повечето кастинги в страната. Слави и Маестрото искали да чуят всяко талантливо малко дете, което се яви на кастинга. Надеждите им се оправдали в Бургас. Щом изслушали песента на детето-чудо, вече били сигурни, че това ще е новата звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !