Съсипаната Невена Цонева с неочаквани разкрития

22.12.2014 16:30 | Видян 3587 пъти

Съсипаната Невена Цонева с неочаквани разкрития

Тежък се оказа финалът на „Гласът на България“ за красивата и талантлива Невена Цонева. Снощи тя буквално втрещи зрителите като се отказа да се бори за победата в последния момент и отстъпи своето място на останалите три момичета, научи Kliuki.bg. Невена Цонева направи съобщението си със сълзи на очи, а финалистка стана даровитата Кристина Иванова.

Оказа се обаче, че Невена Цонева изживява страшно тежко отказа си от шоуто, тъй като решението й е повлияно от думата на Слави Трифонов, която на две не става. Дългия реши в последния момент да спаси имиджа на формата, както и този на самата Невена Цонева, за която хората отдавна шушукаха, че участието й в „Гласът на България“ е нагласено и победата също.

„Участвах в това шоу, защото исках да го направя. Не съм искала победа или нещо друго, а възможност да пея и да се докажа пред всички. Вярно е, че победих преди години в „Мюзик Айдъл“, но всички знаят какво стана тогава и как бях измамена от музикалната компания, която буквално срина бъдещата ми кариера. Затова дойдох в „Гласът на България“, но не исках да се отказвам, а да продължа до края. Знам, че това беше най-правилното решение, но ми е много мъчно“, разкрила Невена Цонева пред свои близки приятели часове след големия финал снощи.

А злите езици в столицата мигновено обявиха Невена Цонева за жертвеното агне на Слави Трифонов и продуцентската му компания. „Вкараха Невена Цонева, за да вдигне рейтинга на „Гласът на България“, а после я изкараха, отново заради рейтинга и имиджа“, коментират и потребители по форумите. Познати на Невена Цонева разкриха, че в момента тя се чувства обидена и тъжна, затова не иска да вижда никого, а просто да изплаче мъката си пред половинката си Венелин Венков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !