Невена Цонева на война с Камелия Воче

21.10.2013 09:30 | Видян 2896 пъти

Невена Цонева на война с Камелия Воче

Истинска война е на път за избухне между младата и апетитна певица Невена Цонева и нейната по-възрастна колежка Камелия Воче. Тя обаче няма да се води за музика или мъже, а за брашно, яйца, тенджери и тигани. Протежето на Слави Трифонов е решила да издава собствена готварска книга и с това да детронира Воче като най-добрата домакиня сред певиците, пише vsekiden.com.

Първият „музикален идол" в страната никак не обичала шумните изяви и, когато е свободна, предпочитала да стои тихо и кротко в къщата си в софийското село Саранци и да върти черпака в кухнята. Там Невена Цонева творяла такива шедьоври, че любимият й барабанист Венко е сериозно застрашен от пускане на шкембе.

Певицата се похвали, че има повече от 500 готварски списания, но вече била толкова добра с импровизациите край печката, че не изпълнявала стриктно рецептите, а правела техни вариации, за да ги подобри. След това си записвала всичко, за да го пази за следваща употреба. Резултатът се оказал толкова добър, че решила да подготви собствена готварска книга с авторски рецепти. В нея ще събере идеите си за сладкиши, кремчета и тортички, които били любимото лакомство на певицата. Няма обаче да липсват и сериозни манджи за гладни хора в чест на нейния възлюбен.

Като чула за идеята на колежката си, Камелия Воче сериозно се ядосала. Тя е първата певицата в страната ни, която пусна собствена кулинарна книга, и още не може да се нарадва, че поне в тази област е единствената на върха. Сега обаче не се побира в кожата си, че някой иска да я детронира. При това този някой е също толкова талантлив, но далеч по-млад от нея. „Това момиченце не може да ми стъпи на малкия пръст. Аз когато съм готвела, тя още не е била родена", съскала Воче през зъби. За пред хората обаче се правела, че се радва на успехите на Невена и й стиска палци за книгата.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !