Пробутват Невена да спечели "Гласът на България"

09.10.2014 14:16 | Видян 2245 пъти

Пробутват Невена да спечели

Гласовитото миньонче от Севлиево, което дели един покрив с барабаниста Венелин Венков от "Шоуто на Слави", е на път да подпали истинска война зад кулисите на предаването. Според останалите участници във формата надпреварата с Невена не била равнопоставена. Те недоволствали от факта, че Цонева е приятелка на шоумена Слави Трифонов, има някаква музикална кариера и не само че се познава с ментора си Миро от годии, но и имат съвместни записи.

Невена и Венко имали звукозаписно студио в дома си в софийското село Саранци, а певицата дори имала собствена музикална компания. Дългия се опитвал да потуши бунтовете в "Гласът на България", като на всеослушание обявил, че участието на Невена не нарушава с нищо регламента и всеки изпълнител има правото да участва в колкото си иска музикални предавания.

Преди 2 години Невена успя да осъди "Вирджиния рекърдс" за 7 000лв., но с лихвите сумата набъбна на 12 бона. Цонева завела още 3 дела срещу музикалния гигант, едно от тях било, че "Вирджиния рекърдс" й е попречила да участва в танцувалното шоу "Денсинг Старс"

"Повече от ясно е, че Невена Цонева ще бъде тикана до финала. Това е доста нечестно спрямо останалите участници", роптаят от шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !