Орлин Горанов залюби актриса

06.08.2014 12:14 | Видян 4272 пъти

Орлин Горанов залюби актриса

Светът за Орлин Горанов вече не е за двама, а за трима. Дуетният партньор на Мариана Попова и Кристина Димитрова си има нова тръпка. Чаровна блондинка от сатиричния театър е завъртяла главата на Горанов и го е вкарала в грях, коментира се все по-усилено в светските среди. Певецът е женен, има и голяма дъщеря, но винаги е бил един от най-желаните мъже в арт средите.

Селсуални предизвикателства му е отправял преди години самият  Васил Найденов, но тогава Горанов отказал на горещата оферта. Новата любима на звездата е Жанет Иванова, актриса от сатиричния театър. Двамата се запознали покрай репетициите на представлението на Иво Сиромахов "Операцията". Още там между тях прехвърчали искри, но Горанов не смеел да започне дори флирт с нея, пък камо ли някаква афера.

Още повече че Жанет е млада майка - има дете на 3 години и доста сериозен и плашещ мъж - бивша мутра, настоящ бизнесмен. Бракът на Жанет обаче бил по сметка и всички били наясно, че тя няма чувства към мъжа си. "Орлин е много красив, как да му устоиш?Жени много го хареса, но двамата дълго време сдържаха чувствата си, до това лято...", коментираха пред "Всеки ден" източници от арт бранша.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !