Спират „Бургас и морето"?

06.08.2014 09:54 | Видян 3052 пъти

Спират „Бургас и морето

Разразилите се грозни скандали след тазгодишния финал „Бургас и морето" са на път да сложат край завинаги на конкурса с 40-годишна история. Организаторите на фестивала от община Бургас са разочаровани от случващото се на сцената и зад кулисите. Вместо конкурсът да буди позитивни вълнения в обществото, след всяка проява има единствено нелепици и разправии.

Запознати разказват, че на властта в Бургас вече й е дошло до гуша от препирните след всяко провеждане на летния конкурс. Рециталът вече е известен сред населението не толкова с раждането на хитове и запомнящи се песни, а единствено и само с грозни сцени и разправии между изпълнителите кой трябва да вземе голямата награда. Тази година скандалът гръмна, след като Петя Буюклиева изрева публично, че за пореден път конкурсът е нагласен. Тя твърди, че е трябвало да вземе наградата. Само че уж я прецакали заради факта, че е комунистка, а морският град е под управлението на ГЕРБ.

Ексцентричната певица подскочи срещу жури и организатори, че провеждат манипулиран конкурс, в който няма място за таланти, а единствено за партийни любимци и изгори. Тя визираше Орлин Горанов, който е от явните привърженици на Бойко Борисов. Именно на него бе присъдено първото място. Изпълнителката на „Жена на всички времена" обвини колегата си в непрофесионализъм и низвергна творчеството му като „маргинално". Според нея песента му дори не е била класирана в първата пресявка и влязла в програмната схема като резерва.
Снимка: бта

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !