Бойка Башлиева пере Първанов

26.02.2014 16:15 | Видян 5892 пъти

Бойка Башлиева пере Първанов

Легендарната пиарка и говорителка на Георги Първанов е превърната в „пералня" на бившия си шеф - президент. Бойка Башлиева вече не е плътно до Гоце, както цели 10 години на „Дондуков" 2. Бившата журналистка от в. „Дума" обаче продължава да е в услуга на Първанов, твърдят негови бивши близки съратници, разлюбили го напоследък заради войната му срещу БСП, съобщава "Всеки ден". За целта Първанов е помогнал на Бойка Башлиева да отвори пиар агенция.

Тя е управител на „Ню Комюникейшънс Студио" ООД, помещаващо се в центъра на София на ул. „Антим I". Агенцията започва да се създава още през 2012 г., около половин година след като Първанов вече не е президент. Тръгват с летящ старт, както самите се рекламират в социалните мрежи.

„Ню Комюникейшънс Студио" се обявява за бутикова пиар компания, „специализирана в света на съвременните технологии". Занимават се с графичен и уебдизайн, програмиране, журналистика, връзки с обществеността, медийна комуникация, дори и с индивидуално обучение за работа с медиите, организиране на пресконференции и други медийни събития.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !