Деца от школата на Пол Маккартни в новото видео на Теодора

16.12.2013 18:00 | Видян 2240 пъти

Деца от школата на Пол Маккартни в новото видео на Теодора

Теодора поднася специален подарък на всички свои почитатели с новия си клип „Коледна искра”. Видеото на звездата на Diapason Records се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Композицията е по музика и аранжимент на Теодор Ташев, а  текстът е дело на Анастасия Мавродиева. „Песента е написана за един благотворителен концерт, в който участвах миналата година, а сега направихме и видеото, като подарък към всички мои почитатели.",  сподели изпълнителката и допълни, че с този свой проект иска да пожелае на всички да весели Коледни и Новогодишни празници.

Лентата „Коледна искра” е реализирана от екипа на N-Tеam във виртуално студио, а специални 3D ефекти и анимация допълват красотата на зимната приказка. В клипа зрителите ще видят и деца от актьорската школа на Сър Пол Маккартни "LIPA 4:19", която е създадена в Ливърпул, но има филиал в София. Освен че ги зарадва с поканата си, децата получиха от Теодора и много подаръци и изненади.

Интересното е, че освен малчуганите от театралната школа, във видеото участват авторите на текста и музиката – Анастасия Мавродиева и Теодор Ташев. Самата певица пък влиза в ролята на разказвач на вълшебна приказка, която събира децата край красиво украсената елха.  

Изпълнителката залага на стилна рокля в бяло от новата колекция на дизайнерката София Борисова. Гримът в лентата е дело на Биляна Симеонова, а косите - на Стели.
 
Вижте видеото тук:
http://www.youtube.com/watch?v=0vzEsGMxz5M

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Няма коментари към тази новина !