Теодора специален гост на Новогодишна програма в Сърбия

10.12.2013 13:10 | Видян 1802 пъти

Теодора специален гост на Новогодишна програма в Сърбия

Теодора бе поканена като специален гост в Новогодишната програма на сръбската телевизия Kopernikus. Звездата на Diapason Records бе единствената българка в празничното предаване, в което традиционно се събират някои от най-популярните имена на музикалната сцена в Сърбия.

Атрактивната брюнетка изпълни две свои песни -  „Сърце не ми остана” и „Газ, газ”, които са включени в новия й шести албум. Тя получи комплименти за представянето си от всички свои сръбски  колеги. По време на снимачния процес тя се срещна със сръбските звезди Jovana, Muharem Serbezovski, Sinan Sakic, DJ Krmak, Dragana Gaga M, Ivana Sasic и други. „Беше изключително приятно преживяване. Много се забавлявахме! За мен беше голяма чест, че от толкова много изпълнители в България са предпочели да поканят точно мен.”, сподели синеоката фолкдива.

„Успях да прекарам известно време с някои от най-популярните изпълнители в Сърбия и да се запозная с колеги, с които не се бяхме срещали до момента.”, каза още тя. „Особено се зарадвах на срещата си със Sinan Sakic, който пее оригинала на моята песен „Някой като мен”, която до ден днешен е една от най-харесваните в моя репертоар.”, довери още BG звездата. „Много беше вълнуваща и срещата ми с Muharem Serbezovski, който е истинска легенда. И разбира се, с Jovana, която е не само невероятна певица но и страхотен човек.”, каза синеоката красавица.

Освен за участие в празничната програма Теодора бе поканена и в телевизионно предаване на Kopernikus, където разказа интересни неща за себе си. Тя разкри пред сръбската публика, че след броени месеци ще отбележи 10-годишен творчески юбилей. Изпълнителката на Diapason Records сподели още, че много харесва сръбската музика и мечтае да направи дует с Jovana.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Няма коментари към тази новина !