Орлин Горанов неузнаваем

07.11.2013 14:15 | Видян 1922 пъти

Орлин Горанов неузнаваем

Шок предизвиква новата визия на любимеца на много жени Орлин Горанов. Той е неузнаваем с рунтавите си вежди и огромен червен нос, който изглежда като пострадал от розоцея. Физиономията на певеца смени Иво Сиромахов. Поводът е спектакълът му „Операцията", в която певецът изпълнява ролята на лекар, пише vsekiden.com.

Това е поредно превъплъщение на сцената за Орлин Горанов, който започва да става все по-популярен като актьор. Ужасяващо на сцената изглежда и Мариан Бачев, който също играе медик. Челото му се е разраснало неестествено и е покрито с няколко кичура рядка коса, от които гледката става още по-отвратителна. За цялата тази метаморфоза актьорите са благодарни на любимия гримьор на Слави Трифонов - Димитър Коклин.

Историята разказва за операция, по време на която лекарите говорят за всичко друго, но не и за състоянието на оперирания. Премиерата в Сатиричния театър е на 17 ноември и още от сега е отправено предупреждение, че спектакълът не се препоръчва за лица под 16-годишна възраст.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !