Орлин Горанов триумфира на "Бургас и морето"

05.08.2013 14:15 | Видян 2492 пъти

Орлин Горанов триумфира на

Звездният дует Орлин Горанов и Кристина Димитрова грабна сърцата на гостите на 31-ия Фестивал „Бургас и морето". Двамата спечелиха любимата на всеки изпълнител награда - тази на публиката, с атрактивното изпълнение на песента „Хелоу без гудбай". Емблематичният дует триумфира с няколко биса пред хиляди зрители, които бяха препълнили театъра под звездите в Бургас, пише vsekiden.

Кристина Димитрова нажежи страстите с горещи танци и провокативен външен вид. Тя бе избрала стилна рокля в модерни летни цветове - бяло и червено, и невероятни високи обувки с платформа в същите тонове. Двамата с партньора й Орлин Горанов се раздадоха и показаха, че още ги бива и не трябва да бъдат подценявани.

„Много сме щастливи, защото тази наградата наистина е най-истинската. За изпълнителя няма нищо по-важно от оценката на публиката", заяви пред „Всеки ден" Кристина Димитрова и не пропусна да благодари за приза на дуетната си половинка Орлин Горанов.

Дебютантка засенчи Марияна Попова

Песента на Марияна Попова и Дани Милев „Малка песен за любов" не успя да се пребори за първото място на „Бургас и морето". Парчето по текст на певицата и мелодия на музиканта грабна второто място. Призовата позиция зае дебютантката Стефка Емилова, чиито текст се хареса повече на журито от този на Марияна Попова. Емилова изпя сама песента „Как да ти кажа" по музика на Светослав Михайлов и получи овации и от публиката.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !