Орлин Горанов: Фенките са част от бизнеса

24.08.2013 09:00 | Видян 2329 пъти

Орлин Горанов: Фенките са част от бизнеса

Любимият певец на няколко поколения Орлин Горанов гостува в "Предаването на Карбовски", за да говори за състоянието на българската музика, политиката и манталитета на нацията, пише actualno.com.

На страната ни й трябва държавна политика за развитие на изкуството, смята легендарният артист. Ако не мислим глобално, не знам накъде ще отидем, допълни той.

За чалгата певецът бе категоричен - това е начин за живот. Музиката от този тип е аз определени часове от денонощието, когато човек иска да разпусне. Лошото е,че изкуството по принцип трябва да действа възпитателно. Орлин добави, че въпреки че е на 56 години все още има фенки, но те са част от бизнеса.

Той сподели, че обича латино музиката заради жаждата за любов, която тя носи.

Орлин Горанов коментира и протестите срещу кабинета "Орешарски". "Всяко общество трябва да има гражданска позиция. Но всичко трябва да бъде цивилизовано и мотивирано - всяка една критика трябва да бъде градивна", смята певецът.

"На ръба е духът да излезе от бутилката. Затова апелирам към всички, които протестират, да го правят мирно", призова той.

"За да се промени нещо в държавата, първо трябва да настъпят промени в закона. Ако това правителство си отиде преди да ги е направило, на следващите избори ще стане същото", категоричен беше Орлин Горанов.

Снимка: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !