Депутатите се хвалят с хавайски тен

05.09.2013 14:00 | Видян 1874 пъти

Депутатите се хвалят с хавайски тен

Загорели крака, избелени усмивки и остатъци от слънчевите лъчи по лицата и в косите. Така изглеждаха вчера повечето депутати в първия си работен ден. Тенът на народните представители се конкурираше с хавайския, а тоалетите им отговаряха на лятното настроение, което още не ги е напуснало, пише Всеки ден.

На ефектната комбинация от черно-бяло заложиха парламентарните дами на старта на новия политически сезон. Депутатките и от управляващата партия, и от опозицията оживиха Народното събрание с елегантни, но без игриви багри стилни костюми. Тенът на народните избраници също варираше между бялото и черното.

И бившата шефка на парламента - Цецка Цачева, и настоящата заместничка - Мая Манолова - бяха решени в контрастните строги тонове. Пепитеният костюм на червеното острие обаче удари всички в земята - плътно впито сако и пола, съчетани с 15-сантиметров ток, я затвърдиха като модна икона №1 на парламента. Дори Корнелия Нинова бе зарязала любимите си цикламени костюмчета и пристигна в тъмно сако и пола, които бе освежила с цветна блуза.

В черно и бяло се бе спретнала и бившата пиарка на Волен Сидеров - русокосата красавица Миглена Александрова. Все пак тя си бе позволила волност с черна рокля на бели точки. Стройната депутатка отново събра комплиментите на колегите си.

На черно-белия десен се закова и бюджетарката на герберите - Менда Стоянова. Мъжката част също заложи изцяло на тъмни, елегантни костюми. Само националистът Волен Сидеров и герберът Красимир Велчев се бяха барнали със сиви сака.

Това, което обедини депутатите в пленарната зала, бе плътният морски тен - повечето бяха добре загорели, като първенството се падна на ГЕРБ, заради дългото им отсъствие от законодателната сграда. На фона на помургавелите си колежки най-бяла се оказа Цецка Цачева.
 
Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !