Безуханова накипрена и ухилена като за сватба на кървавия протест

24.07.2013 15:40 | Видян 1533 пъти

Безуханова накипрена и ухилена като за сватба на кървавия протест

Ухилена и накипрена като за сватба се появи нощес Саша Безуханова около парламента, където станаха кървави сблъсъци. Камерите я засякоха на жълтите павета, докато протестиращите бушуваха покрай сградата, където бяха блокирани близо 120 депутати, журналисти и чиновници.

С красивия си син гащеризон дамата, която неотдавна обяви, че напуска високия си пост в "Хюлет-Пакард", за да  се посвети на гражданския проект "България може", изглеждаше перфектно, но по никакъв начин не кореспондираше със спортно облечените обичайни протестиращи. Единствено по свирката, нанизана на трикольорна лента, личеше, че модната дама е част от протестите, пише Блиц.

В публичните си изяви в последните седмици Безуханова обяви, че "България може" не е политически проект, но очаква от него да бъдат излъчени хора, "които с експертизата си могат да поемат допълнителни роли". Тя обясни, че напуска оперативното ръководство на голямата компания, но ще остане в борда на българския клон. По думите ѝ сегашните ѝ ангажименти в компанията не й позволявали да участва активно в новия проект.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !