Даниела: Чочо е първата ми любов

04.07.2013 17:45 | Видян 2431 пъти

Даниела: Чочо е първата ми любов

Любимата на Чочо Попйорданов, която сега отглежда сама осиновеното им момиченце, призна, че винаги е обичала големият актьор, който си отиде след трагичен инцидент. "Чочо е човек, който като се докосне до някого, оставя дълбок белег" - споделя Даниела в интервю за сп. EVA.

Даниела споделя, че с Чочо се запознали, когато били на 11 години. Първо били приятели, в гимназията -  ту гаджета, ту разделени. Знаели всичко един за друг, били непрекъснато заедно по един или друг начин. Като студенти били много близки. Били се хванали на бас кой ще се ожени пръв, уверени, че ще е другият. Един ден Чочо казал на Даниела, че май ще се жени.

"За него винаги съм искала най-доброто" - споделя Даниела. "Да се чувства най-добре, да е щастлив. Дори и да не е с мен... Щом е решил, значи така е било най-добре за него в момента. Просто заминах за чужбина. Моите родители много го обичаха. Знаеха за нас от самото начало. Когато се прибрах, знаеха, че е заради него. Бяха спокойни, защото бяха наясно, че се чувствам добре с Чочо".

Двамата имат изключително силна връзка. Чочо е този, който е искал момиченце – искал е принцеса. Осиновяват заедно Катерина – дъщеря им, на която Чочо стана баща посмъртно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Няма коментари към тази новина !