Чочо е жив!

11.06.2013 10:30 | Видян 2651 пъти

Чочо е жив!

Приятели и колеги на Чочо Попйорданов ще почетат паметта му днес, когато той щеше да навърши 49 години. Талантливият актьор загина при нелеп инцидент на Боянските гробища навръх Великден. Денят на раждането на Чочо по ирония на съдбата почти съвпада с 40-те дни от смъртта му, които се навършват на 13 юни, пише Всеки ден.

Близките на Чочо - приятелката му Даниела, баща му Иван Попйорданов, както и негови колеги актьори, днес сутринта ще го почетат на Боянските гробища, където е погребан. След това те ще отпият глътка вино в Народния театър, където през последните години Чочо направи най-запомнящите се роли на сцената.

В Народния Даниела специално ще доведе и малката Катя, която бе осиновена от нея и от актьора. Бащата Иван Попйорданов, който в рамките на месец загуби и съпруга, и син, вече е изпратил огромна кошница с отбрани вина за трупата на театъра, за да може всички, които обичаха и бяха близки с Чочо, да си спомнят с добро за него.

Този рожден ден ще е много тъжен, ужасно е, че той съвпада и с помена за смъртта му, казват през сълзи неговите колеги. Някои от тях и досега си спомнят как преди 16 години на същия ден приятелят им бе изненадан с огромна торта със сметанов фалос, заобиколен от 33 шоколадови катерички с настръхнали опашки. Чочо изпадна в екстаз, спомнят си присъствали на паметния празник. Той бе бохем, обичаше да пийва и да се забавлява истински, затова и ние днес ще пием и ще пеем за него, заричат се приятелите му от Народния. За нас той не е умрял, а е вечно жив, казват актьорите от трупата. Именно голямата обич на всички към Чочо все още крепи баща му да не рухне, споделят близки до семейството.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !