Последната жена на Чочо Попйорданов - Даниела: В мен има само болка!

17.05.2013 16:45 | Видян 9531 пъти

Последната жена на Чочо Попйорданов - Даниела: В мен има само болка!

Даниела, приятелката на Чочо Попйорданов, се е затворила в апартамента му на столичната ул.„Ивайло", който двамата обитаваха до последния час на знаменития „хъш". Инженер Мирчева е останала насаме със спомените и не желае никакви контакти с околния свят, пише Уикенд.

Последната любов на редник Каракочев от някогашното предаване „Клуб НЛО" болезнено преживява загубата на половинката си, с когото са близки още от деца. Мъката й е толкова силна, че тя е забравила да се погрижи за лилавите петунии - едни от любимите цветя на известната двойка. Броени дни след кончината на обичания от цял народ бохем китките повяхнали.

„Чочо ги е взел със себе си. Толкова ги обичаше, че ги е помъкнал към отвъдното. Има едно такова поверие. Цветята си отиват от земята заедно със своя стопанин. Така стана и в този случай", обясни на екипа ни белокос комшия на звездата.

„Даниела е в невероятен стрес. Постоянно плаче, макар че прави опити да се държи. Затворила се е и не излиза никъде. Посещават я само приятели на актьора.Прави опити да се усмихва, да е същата добра и мила жена, каквато всъщност е и каквато ние всички я познаваме, но уви... Не се получава. Не хапва нищо с дни, не спи. Вечер
стаите в апартамента им светят навсякъде. Може би се страхува да гаси лампите, а може би нарочно ги оставя, за да е светло в душата на любимия й. Има хора, които вярват, че до 40-ия ден от смъртта лампите не бива да се гасят. Може Даниела да е от тях. Неудобно ни е да я разпитваме, като виждаме колко е съкрушена. Нейната болка е болка на целия вход. Всички до един обичахме Чочо. А и той обичаше всички. Ще го видиш да бърка в джоба и да дава петолевки на просяци, да помага на съседите си по всякакъв начин. А за любовта му към децата какво да кажа - истински детишар. Сега липсата му се усеща от всички в блока. Преди няколко години си купи една мощна уредба. С нея огласяше целия квартал.Чуваше се през три улици в пета. А сега е такава тишина...", разказва възрастен съсед на Чочо и очите му се пълнят със сълзи. Обяснява ни, че не може да каже нищо повече, защото огромна буца от мъка засяда в гърлото му. Разстроен е и тръгва в неизвестна посока като обяснява, че никога не е виждал малката Катя, която влюбените искали да осиновяват. Според разкритие на ежедневника Всеки ден детето в крайна сметка ще бъде осиновено от Даниела. В понеделник или вторник се очаква малкото слънчице да влезе в дома на половинката на актьора.

Освен Даниела Чочо обожавал и животните. От 10 години отглеждал в дома си куче, котка и златни рибки. Английският спрингшпаньол се казвал Александър Блек, а котката носела необичайното за четириного име Папи-Па-пила-Багира-Петрова-Попйорданова-Черното ухо-Жълтото око, Дългата опашка, по мъж Чернишевска.

Дни след кончината на актьора екип на Уикенд е пред кооперацията му. Звъним упорито, за да видим кой е в дома на липсващия вече Чочо. Не след дълго чуваме прегракнал женски глас да пита: "Кой е?". След като обясняват на Даниела, че са репортери от Уикенд, тя любезно благодари за вниманието и разяснява: "Не мога да говоря, все още не съм готова...В мен има само болка...Благодаря ви! Моля ви, не ме притеснявайте".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !