Чочо Попйорданов остава на улицата

07.08.2012 13:30 | Видян 2651 пъти

Чочо Попйорданов остава на улицата

Чочо Попйорданов е на път да остане на улицата. Актьорът е заплашен от събирачи на дългове, че ще му вземат апартамента, тъй като от година не е плащал сметки за парно, вода и вноски по няколко кредита. Съседи на звездата на Народния театър алармират, че през ден в кооперацията им идвали яки мъжаги да търсят актьора, а пощата му била претъпкана със заплашителни писма от различни институции.

Комшиите на Чочо разказват, че той вече съвсем е затънал в алкохола и го виждат да са прибира само в малките часове на нощта, при това винаги порядъчно почерпен. Не поздравявал никого, а не плащал също и сметките за входа. Съседите обаче не искали да го притесняват с такси, а се тревожели и търсели начин да му помогнат.

Попйорданов обаче пресичал всеки опит да го заговорят. Хората се чудят докога ще успее да се укрива от закона и дали скоро заради натрупаните дългове няма да му вземат апартамента, както плашели събирачите на закъснели вземания.

Колеги на актьора пък издават, че Чочо Попйорданов, който е известен с лошото си пиянство, е бил наказан да не играе в нова постановка на Народния театър заради алкохолните си изцепки. Някогашният секс символ трябвало да изиграе главната роля в "Пет жени и техните рокли". В последния момент обаче Чочо разбрал, че е отстранен от репетиции за спектакъла.

Доскоро звездата на "Дунав мост" се кълнеше, че е преборил пристрастеността си към чашката и надига само по чаша вино в компания. Истината обаче била, че я Чочо временно се кротнал покрай здравословните бележки, които му причинила тежка бронхопневмония и след като се излекувал,  отново залитнал към огнената вода. Все по-често Чочо се появявал в нетрезво състояние на репетиции и това принудило режисьорите да свалят името на талантливия артист и от постановката "Хъшове".

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !