Чочо потъна в алкохола

11.07.2012 10:45 | Видян 6062 пъти

Чочо потъна в алкохола

Само година след като обяви, че се завръща към живота и професията си, Чочо Попйорданов отново затъва в пропастта на алкохолната зависимост. Актьорът, заради когото преди години се тълпяха ученичките пред касите на Народния театър, сега прилича на призрак, а виновна за това е отново зависимостта му към чашката. След година сух режим, след като оцеля на косъм от смъртта заради препиване, Чочо отново посяга към бутилката и всяка вечер е пиян, алармират негови колеги.

Приятелите му се чудат как да го спасят, защото той категорично отказвал да се подложи на лечение в клиника за алкохолици. Те само се молели да не направи някоя беля както преди година, когато се натровил от пиене. Събират го през вечер от капанчета и улични сбирки в центъра на София, където Чочо се озовавал с просяци и пияндета, нафиркан до козирката, в малките часове на нощта.

Попйорданов почти не изтрезнявал и въобще не си давал сметка, че животът му отново е застрашен както преди година.

Дългогодишната му зависимост към концентратите го извади от строя за доста време. Той влезе в болница, спря да играе, да се появява по публични места и дори се заговори, че е болен от цироза на черния дроб, която изпива бавно силите му.

След това най-изненадващо Чочо се завърна, обяви, че е "чист", че се е преборил с алкохолизма. Той се зарече да започне отначало живота си и представи и новата жена до себе си - Даниела, която му била основната опора в битката за живот. Уви, идилията продължи кратко, защото той не след дълго отново смени сока с водка. И кошмарът отново се повтаря както когато провали връзката си Йоана Буковска заради пиенето. Чочо напоследък слабее със страшни темпове, забравя си текстовете на сцената и се държи неадекватно по време на интервюта.

Това нямаше как да не бъде забелязано от колегите му в Народния театър, които отново заговориха, че този път звездата бавно и сигурно се самоубива. Дори Даниела, на която той така държеше, вече не може да му помогне и е вдигнала ръце. Така актьорът пак остана сам, с чашката, която надига от сутринта. Всъщност Чочо не за първи път проваля перспективна връзка заради алкохола. Преди 15 години бе женен за красивата и талантлива певица Хилда Казасян. Бурната им любовна история не продължи много дълго именно заради неговата склонност да пие и да се държи невъздържано.

Няколко години след развода Хилда призна, че другата причина за раздялата им е липсата на деца, което ги е травмирало и отчуждило. Актьорът дълго жали за красивата си съпруга и потърси утеха при колежката си Йоана Буковска. Там обаче нещата не протекоха много по-различно. Младата, едва прохождаща звезда се влюби до уши в Попйорданов и бързо му се врече във вечна вярност, но и тяхната приказка приключи бързо, защото той предпочете
бутилката пред младата си булка.

Йоана търпеливо изчака година, за да се опита да вкара в пътя възлюбения, но явно силите не й стигнаха и се оттегли от този брак с достойнство.

Вторият развод тотално срина Чочо, който се скри от света, затвори се в себе си и дори някои заговориха, че напуска професията, която иначе безкрайно обича.

Приятелите му в Народния театър тогава за миг не го оставиха сам. С днешна дата обаче повечето от тях се отдръпват, виждайки, че състоянието му е безнадеждно. Заради алкохолизма той не помни репликите си и е изритан от всички представления и режисьорите отказват да работят с него.

Говори се дори, че ще бъде уволнен, но с днешна дата това все още не е факт, установи проверка на „Всеки ден". Ако Чочо не се поправи до новия театрален сезон през есента, той отново няма да има роли и е много вероятно да бъде изритан окончателно.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !