Идиот пожела смъртта на Стилиян Петров

14.05.2013 09:45 | Видян 1470 пъти

Идиот пожела смъртта на Стилиян Петров

Фен на Челси вбеси обществото в "Туитър", след като пожела смъртта на Стилиян Петров. Българинът вече повече от година води с тежката битка с левкемията, а през уикенда изведе своя Астън Вила на терена заедно със семейството си за почетна обиколка, пише vsekiden.

Това се случи след последния мач за сезона срещу Челси, загубен с 1:2. Феновете на Вила, както и български потребители обаче бяха шокирани от зловещия туийт: "Челси да спечели, Петров да умре". Много потребители осъдиха съобщението, а други подканиха полицията да си свърши работата.

„Дано ченгетата в най-скоро време да почукат на вратата ти", гласеше един от коментарите на възмутените запалянковци. Други твърдят, че авторът на съобщението е пълен психопат. Полицията в Уест Мидландс съобщи, че ще открие въпросния тип.

Междувременно Дан Инграм изтри профила си в „Туитър". Спецове по компютрите обаче откриха във „Фейсбук" човек, който има поразителна физическа прилика с него. Това е някой си Даниел Инграм, шеф на ресторант в „Нортхемптън", женен с две деца. Дали той е авторът на скандалното изречение или някой друг, това ще бъде проверено от властите.

Ако бъде изправен пред правосъдието, идиотът със сигурност ще лежи най-малко два месеца в затвора. Английските власти са много строги към подобен тип кретени и ги пращат в пандиза, за да им дойде акъла в главата. Подобна съдба вече имаше студент от университета в Суонзи. Този беше написал в мрежата: "Фабрис Муамба е мъртъв, хахаха".

Муамба доскоро бе футболист на Болтън, но прекрати кариерата си, след като едва не почина по време на мач с Тотнъм. Според лекарските данни той е бил в ефективна смърт в продължение на 78 минути, но медиците все пак успяха да го върнат към живота с цели 15 електрошока. Надписът в мрежата се оказа на студента Лиъм Стейси, който беше осъден на 56 дни затвор от британското правосъдие.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !