Руслан Мъйнов: Погребах много близки хора

19.03.2013 11:30 | Видян 1879 пъти

Руслан Мъйнов: Погребах много близки хора

Комикът и певец Руслан Мъйнов изгубил много близки хора за кратко време. Това изповядва той в новия брой на вестник Шоу.

"През 2010 г. си отидоха много мои близки хора. Аз бях на 33 години – възрастта, за която се казва, че е преломна, хората стават различни след това. Първо почина много близък мой приятел. Дълги години работихме заедно, после станахме и приятели. Малко преди да си отиде, беше в много тежко състояние... Два дни преди да си отиде, този свят напусна и моя близка приятелка. Просто изведнъж. Ей така - падна и умря", разказва с мъка актьорът. "Той беше на 36, тя беше на 31 години. Месец след това си отиде и баща ми от коварна болест. След това друг приятел се обеси... Накрая и отец Любен – от манастира "Св. Мина" загина в катастрофа. Разтърсих се из основи. Загубих страшно близки хора, осъзнах с каква лекота се е случило всичко това", потресен е Мъйнов , който никога и за нищо на света не се разделя с усмивката си.

Звездата на "Комиците" и "Столичани в повече" не е от тези, които обичат да споделят пред медиите емоциите, чувствата и личните си истории, любови, битки и драми, но понякога се отприщва.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !