Руслан Мъйнов купи къща край гробищата

18.01.2013 16:00 | Видян 5582 пъти | Гласували 1

Руслан Мъйнов купи къща край гробищата

Въпросът защо слабее Руслан Мъйнов, най-сетне намери своя отговор. Комикът се е вталил до неузнаваемост заради новата си любов – мистериозна дама. Самоличността на девойката, бесарабският българин пази в тайна дори и от най-близките си приятели.

Когато миналата пролет започнал да променя визията си, Руслан споделил пред познати, че най-после е открил жената на живота си. Обяснил, че е красавица, но не иска да се хвали в обществото с нея, пише Уикенд.

Наскоро звездата от „Столичани в повече“ и „Комиците“ използвал, че цените на имотите са паднали и инвестирал спестяванията си в къща в столичния квартал „Орландовци“, недалеч от гробищата. Руслан купил сградата за скромните 38 000 евро но инвестирал още 20 хилядарки, за да й направи основен ремонт. Така 36-годишният комик сбъднал мечтата си да има в София къща като тази, в която живеел с родителите и сестра си в родния украински град Измаил.

Основното изискване на Руслан било домът му да има просторен двор, където през лятото да си прави барбекю. Затова и преди време папараци щракнаха комика, докато си купуваше косачка за тревата и инструменти за скара в столичен магазин.

Синеокият актьор вече се е нанесъл в новото си жилище, а с него се е настанила и любимата му. Двамата нямали търпение да дойде пролетта, за да сключат граждански и църковен брак.

Руслан дълго се жалваше, че не му върви с жените и не може да си намери свястно гадже след раздялата с Алекс Сърчаджиева. Днес обаче прокобата сякаш е преодоляна и той е щастлив в интимен план.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !