Преслава: Циците ми растат

20.02.2013 17:15 | Видян 6978 пъти | Гласували 2

Преслава: Циците ми растат

Преслава призна, че въпреки хирургичните интервенции, които претърпя преди 5 години, гърдите й продължават да растат с пълна пара. Те все още не са придобили предишния й размер от 105 см., но въпреки това се увеличават.

Тя бе една от малкото поп фолк певици, които решиха да намалят бюста си, вместо да го тъпче със силикон,  но получи усложнения след операцията. Певицата трябваше да лежи 20 дни в болница.  Тя намали естествената си гръдна обиколка в немска клиника по пластична хирургия.  Изпълнителката непрекъснато се оплакваше от неудобство и болки в гърба заради големите си природни дадености. Операцията на Преслава, която се нарича мамопластика, бе доста по-сложна. Добричлийката бе претърпяла болезнена процедура, при която се отстранява част от кожата, както и от жлезата на гърдата,пише Супер 19'.

Преслава се нуждаеше от пълна почивка в продължение на месец, но тя пренебрегна лекарските съвети. При някои усложнения се стига и до повторна хиругична намеса, предупреждаваха й тогава специалистите. Пайнерката обаче започна да пее почти веднага след операцията и дори снима фотосесия за модна къща. От цялото напрежение с шевовете на певицата се появиха проблеми. Заради здравословните болежки, през 2008г. певачката отложи промоцията на новия си албум.
„Въпреки че  преди години си направих операция за смаляване на гърдите, те продължават да растат", хвърли бомбата менторката в сп. Лав.  Припомняме ви, че тя съкрати обиколката си от 105 на 90 см, но след това установи, че циците й продължават да растат, което пък отново й докара болки в кръста.
През миналата година пайнерката се вманиачи по диетата на Кайли Миноуг.

Тя набързо отслабнала със 7 килограма за три месеца.  Поп звездата от години се доверява на разделното хранене, за да поддържа тялото си в перфектна форма. Подобно на нея и Преси не яде въглехидрати и не смесва мазнини и белтъчини.
Най-големият кошмар за изпълнителката бил, че от месеци не хапвала шоколад.

Тя обаче била готова на всякакви лишения, за да изглежда добре и да не отстъпва пред по-младите си колежки, които с удоволствие са готови да се възползват от всеки неин недостатък, за да я детронират от първото място във фолка. Въпреки отслабването обаче, тя не губи пищните си форми. Освен че отхвърли килограми едрогърдата певица вече носи сутиени по-голям размер. .


Преси е от малкото певици у нас с голям естествен бюст. Нейните форми от години радват почитателите й от силния пол не по-малко от гласа й. Досега обаче пищната дама не е склонила да разкрие прелести за мъжко списание. Но затова никога не е късно - подмятат фенове, които припомнят, че Лили Иванова се разголи за първото издание на българския Плейбой, когато беше на преклонна възраст.


„Ген, просто не мога да избягам от това", коментира най-надарената ни фолк певица. "Знам, че много жени мечтаят за голям бюст, но наистина е много тежко. Отстрани изглежда по друг начин, но поне засега няма да се оперирам отново, за да го намаля. Ще изчакам да разбера колко още може да расте", смее се Преслава.
Добричлийката даже подхвърли, че може би превръщането й от момиче в жена не е приключило. Но специалистите са категорични, че процесът на формирането на млечните жлези завършва към 18-20-годишна възраст. Единствената възможност гърдите да растат след това е при бременност. И естествено възниква въпросът: Бременна ли е Преслава? Чалгаджийката отрича подобна възможност и твърди, че не желае на този етап да има деца, научи Супер 19'.


Неотдавна пък с еротичните си изпълнения фолк гърло №1 подлуди от удоволствие почитателите си в нощен клуб. Сексапилната красавица разгорещи обстановката на макс с впит тоалет, който едва удържаше гърдите й да не изскочат. Потресени очевидци дори твърдят, че роклята й в един момент се е свлякла скандално и гледката, която се е открила е била наистина взривяваща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !