Оперираха гаджето на Преслава

11.02.2013 09:00 | Видян 4671 пъти

Оперираха гаджето на Преслава

Преди няколко дни гаджето на фолк певицата Преслава, Жоро Бирмата е бил опериран от апендицит в частна столична клиника, успя да научи Супер 19' от свои източници.

Любопитното е, че любимката на фолк феновете не се отместила нито за миг от болничното легло на своя любим.

Неотдавна богатият ерген се почувствал зле и веднага бил транспортиран до столична болница, пише още Супер 19'.

Направените изследвания веднага отчели, че е необходима спешна хирургическа намеса.

След операцията, Бирмата бил настанен във ВИП стая с всички възможни екстри, така както се хоспитализират всички заможни пациенти и известни личности.
Преси научила по телефона за болежките на своя любим, и след участие в Благоевград отпрашила с мръсна гас обратно към столицата.  Тя акостирала директно в болницата, за радост на медицинския персонал, който я посрещнал като истинска звезда.

През следващите два дни пайнерката не се отделила от актуалното си гадже, свидетелстват пред вестника служители на клиниката. Преслава дори отменила важно частно парти, на което трябвало да пее, за да е по-близо до Бирмата.

„Много грижовна беше през цялото време. Само го питаше от какво има нужда, дали го боли и как се чувства. Беше готова дори ако трябва и превръзките да му сменя“, сподели пред Супер 19', медицинска сестра пожелала анонимност.

При изписването на любимия й мъж, Пресито също била първа писта. Целият персонал на болницата пък се снимал за спомен с фолк звездата, която подарила дискове на пациентите. Тя приканила лекарите и сестрите да гледат новия сезон на Гласът на България, където ще се изявява като жури.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !