Преслава е любимият ментор в Гласът на България

19.02.2013 09:15 | Видян 2630 пъти

Преслава е любимият ментор в Гласът на България

Фолк дивата Преслава е победителката в анкетата на най-четения сайт slava.bg за най-любим треньор във втория сезон на тв риалити Гласът на България.

До редакционното приключване на броя за нея гласуваха 386 читатели, които подредиха менторите в музикалното шоу, пише новият брой на Супер 19', който вече е на пазара.

Завръщането в ефира на бТВ на най-успешния музикален формат постигна впечатляващи резултати.

Първият епизод на Гласът на България - сезон 2, който беше излъчен на 11 февруари събра пред екрана 1 329 000 зрители (рейтинг 19% и дял 46% за цялата ТВ аудитория All4+).

Риалитито е категоричният избор на аудиторията във всички таргет групи. Сред зрителите на възраст 18-49 г. в часовия пояс на предаването от медиата отчитат близо 16% рейтинг и над 46% аудиторен дял.

След Преслава, на второто място се нарежда фронтмена на легендарната група Сигнал, Данчо Караджов, който не спестява критики към своите колеги, треньорите.

Третото място е за Миро, който оценяваше младите таланти и в първия сезон. В дъното на класацията е Вики от Мастило, която в последно време се изявява като актриса.

Феновете обаче все още не могат да я възприемат и има редица коментари по форумите, че мястото й не е в треньорския щаб на музикалната надпревара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !