Стилиян Петров проговори: Чувствам се добре

10.09.2012 17:00 | Видян 2111 пъти

Стилиян Петров проговори: Чувствам се добре

Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров обяви, че се чувства по-добре. Халфът говори за първи път, след като стана ясно, че лечението му върви добре и бе потвърдено, че е в ремисия.

Българинът, който се бори с остра форма на левкемия, не пропусна да благодари за подкрепата, която продължава да получава.

“Чувствам се добре, въпреки че досега ми бе наистина трудно. Все пак хубавото е, че нещата вървят в правилната посока. Хората от болницата се грижат отлично за мен и ситуацията се подобрява” коментира той пред официалния сайт на бирмингамци.

“Благодарен съм на всички лекари, както и на тези, които изразиха подкрепата си към мен. Искам да ги уверя, че наистина оценявам високо техния жест” добави Петров .

Той специално отличи масажистите на Вила Алекс Бътлър и Анди Смит, както и бившия английски национал Джеф Томас, които се пуснаха във велопоход с цел събирането на средства в борбата с левкемията.

“Алекс и Анди положиха наистина огромни усилия. Те показват, колко ме обичат и държат на мен, така че мога само да им благодаря. Дано да постигнат целта си и да съберат средствата, които искат. Надявам се, че ще мога да изляза от болницата и да се видя с приятелите си на специално организираната вечеря, защото аз ги уважавам наистина много”, каза още Петров .

източник:dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !