Стилиян с нова терапия

05.09.2012 09:00 | Видян 2263 пъти

Стилиян с нова терапия

Нов курс на химиотерапия започва Стилиян Петров . Това разкри мениджърът на Селтик Нийл Ленън. Стенли продължава битката с левкемията, като вече мина през първия етап. Специалистът даде пресконференция днес по повод инициативата "Върти педали за Стан". Нейни организатори са двама масажисти на Астън Вила - Алекс Бътлър и Анди Смит. Велопоходът е от "Вила Парк" (Бирмингам) до "Селтик Парк" (Глазгоу), което прави повече от 400 мили. Участниците ще трябва да изминат разстоянието за 5 дни. Самият Нийл Ленън дари чек за 5000 паунда от Благотворителния фонд на Селтик на инициативата. Организаторите на велопохода заявиха, че правят това, за да развеселят Стилиян.

“Говорих със Стан преди шест седмици. Той е в ремисия, но през следващите седмици го чака нов тежък курс химиотерапия. В първия момент новината за болестта му беше страшен шок за хората около него. Но той показа, че характерът му е по-голям от живота и се пребори с чест и достойнство. Може да видите какво означаваше всичко това за хората около него, имам предвид играчите на Астън Вила. Те решиха да застанат на линията, за да помогнат в събирането на средства за борбата с това заболяване. Това само показва, колко важен е Стилиян за хората, не само на “Вила Парк”, но и в Селтик, където също беше голяма фигура", заяви Нийл Ленън днес на пресконференция.

“Всички го познаваме от много време. Когато сме имали нужда от нещо, той е откликвал. Сега той има нужда от нас и ние искаме да му покажем, че го обичаме", заяви масажистът Алекс Бътлър. "Надяваме се да го накараме да се разсмее, когато ни види да се борим с велосипедите. Ако го направим, това ще си струва усилията", разкри още служителят на Вила.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !