Фланелките на Стан са най-продавани на Острова

15.08.2012 17:15 | Видян 1491 пъти

Фланелките на Стан са най-продавани на Острова

На Острова за пореден път доказаха, че страшно много уважават Стилиян Петров. Сърцатият халф може и да не води предсезонна подготовка с Астън Вила, но екипът му е най-търсеният на пазара. Фланелката с №19 и името на българина се продава най-много от всички през лятото. Това съобщи шефът на маркетинга в бирмингамския клуб Джон Гринфийлд.

Популярността на Стенли не е намаляла, въпреки че той не е играл от март заради битката, която води с левкемията. Както е известно, преди няколко дни от Вила обявиха, че Петров вече е в ремисия и всички силно се надяваме по-скоро да пребори напълно коварната болест.

"Това е нечувано. Играч, който не е бил на терена с месеци, а и не се знае кога ще играе, да е начело по продажби... Великолепно! Това е най-добрата подкрепа за Стан", сподели пред клубния сайт Джон Гринфийлд.

Фланелката с името на Стенли струва 58 лири или 145 лева.

В същото време от Астън Вила обявиха, че на 6 септември в един от ресторантите на стадиона ще се състои благотворителна вечеря в помощ на фондация за борба с левкемията. На нея се очаква да присъства и Стилиян Петров.

Място на масите за вечерята се продава онлайн на официалния сайт на английския клуб за 60 лири (150 лева). От събитието ръководството ан Астън Вила очаква да набере около 20 000 лири за каузата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !