Нана: Щастлива съм, въпреки болестта

21.06.2012 09:00 | Видян 2683 пъти | Гласували 1

Нана: Щастлива съм, въпреки болестта

Телевизионната водеща от "Станция НОВА" Нана Гладуиш сподели  в предаването "На кафе" пред близката си приятелка Джуджи, че се чувства щастлива въпреки болестта си.

Нана говори откровено за болестта си за първи път след публичното оповестяване на лошата новина пред Иван и Андрей в началото на март.

След на пръв поглед шокиращото признание, водещата поясни какво има предвид – след преминаването на първоначалния шок и страха от смъртта, сега тя се чувства по-спокойна, гледа на живота по друг начин и оценява дори и малките неща.

Нана е променила отношението си към близките си и към всичко, което я заобикаля, като даде за пример красивите пейзажи, на които се любува, докато пътува с кола към болницата за поредната химиотерапия.

Нейното мнение сподели и Джуджи, която разказа историята на неин близък, отишъл си от страшната болест. Както е известно, ко-водещата е била един от най-близките и доверени хора на бизнесмена Владимир Грашнов.

Джуджи влезе в ролята на водещ заради близките си приятелски отношения с Нана и тъй като Гала трябва да спазва още няколко дни съветите на лекарите, пише dir.bg.

Въпреки че гласът й се върна, лекуващият й лекар не разрешава на Гала да работи пълноценно поради опасност от нов гласов срив.

Очаква се тя да се появи в ефир още този понеделник и да опровергае слуховете, които витаят около нея - за по-тежко заболяване и за смяна на титулярния водещ на предаването с Лара Златарева.

снимка: Нова ТВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !