Нана сложи перука

17.04.2012 14:30 | Видян 5445 пъти

Нана сложи перука

Нана посрещна Великден променена от рака и натъжи зрителите,  появявайки се с перука в ефира на Нова телевизия.

Тя е изпълнила указанията на лекарите да обръсне главата си преди започването на тежката химиотерапия срещу рака, научи "Всеки ден".

От гъстата й руса коса вече не е останало нищо и водещата се появи с изкуствена перука в празничните издания на . "Почивна станция" този уикенд.

Макар че косата се доближаваше до естествения рус цвят на Нана, по всичко личеше, че значително по-дългите и бухнали кичури са изкуствени. Не това обаче беше най-ужасяващото във външния вид на водещата.

Тя изглеждаше срината физически, а изпъкналите скули и сивият цвят на лицето й придаваха страховито излъчване.

Само за три седмици Нана е свалила повече от десет килограма и прилича на призрак. Дрехите на водещата й стоят като на закачалка, а най-лошото е, че отслабването ще стане още по-драстично. Заради  химиотерапията борещата се с рака звезда отказва да се храни. Често повръща и казва, че непрекъснато й се гади.

Влошеното здраве обаче не може да откаже водещата от изявите й в ефир. Блондинката не желае да се оттегля от предаването и твърди, че има сили да работи, пише "Всеки ден".

За да не я огорчат, продуцентите на"Почивна станция" Иван и Андрей са решили да й угодят, но сега целият екип е на тръни и се моли Нана да не припадне в ефир, което е възможен ефект от химиотерапията при раково болни.

снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Синът на Цеца я дари с трети внук

Фолкиконата на Сърбия Цеца бе зарадвана с трето внуче....

Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

Няма коментари към тази новина !