Нана започва химиотерапия

01.04.2012 09:02 | Видян 3844 пъти

Нана започва химиотерапия

След триседмично отсъствие Нана се върна в студиото на „Почивна станция” по Нова и разказа пред колегите си и тв зрителите как са преминали изследванията й в Израел, след като стана ясно, че е болна от рак. Водещата първо подчерта, че е била трогната от подкрепата и куража, които е получила от хората у нас, след като публично разкри за болестта си.

„Разбрах за подкрепата на хората. Не знам какво да кажа, реакцията ме изуми. След като се върнах от Израел, ме спираха хора на улицата и ми казваха: „Миличка, бъди здрава”, след което си продължаваха. Бях много трогната”, видимо развълнувана разказа Нана.

Блондинката разказа какво се случи през изминалите две седмици, след като сподели пред цяла България, че започва най-голямата битка в живота си – да се излекува. Тя обясни, че през цялото време е била в клиниката в Израел, като до нея неотлъчно е бил съпругът й Джон. Още на следващия ден след пристигането си там се е видяла с лекарите, които започнали да й правят всякакви изследвания. Най-големият ужас за нея било чакането на резултатите.

Израелските медици също не успели да намерят „гнездото” на рака, тъй като явно туморът е много малък и не може да се локализира, „което обаче не го прави безобиден”.„Патологията е единственото нещо, на което могат да се опрат и смятат, че е гърда. Искам да кажа, че у нас имаме страхотни специалисти и изследванията направени у нас се припокриха с тези на лекарите в Израел. Освен това отношението към българите там е уникално”,сподели още Нана.

Водещата разказа, че й предстои лечение в Израел, като още от понеделник ще започне интензивна химиотерапия там – два месеца, като първоначално през две седмици.

На въпроса дали ще си обръсне главата, Нана сподели през сълзи, че е била посъветвана да го направи преди започването на химиотерапията, тъй като окапването на косата е сериозен психологически проблем за жените.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Няма коментари към тази новина !