Ивайло Захариев и Христо Шопов носят Южен вятър в родните кина

20.12.2018 13:38 | Видян 488 пъти

Ивайло Захариев и Христо Шопов носят Южен вятър в родните кина

С българско участие можем да се похвалим в сръбския филм „Южен вятър“, превърнал се в най-гледаната премиера за последните две десетилетия в западната съседка. Лентата събира някои от най-известните артисти в страната, сред които Милош Бикович, Миодраг Радонич, Драган Белогрълич и Небойша Глоговац с родните знаменитости Христо Шопов и Ивайло Захариев.

Сюжетът е доста пикантен. Във филма аз играя глупавия, а още в началото публиката ще стане свидетел на българска сватба

разкри пред Нова тв екранният Мартин от родната кримка „Под прикритие“.

"Южен вятър" проследява живота на Петър Мараш – член на белградската автомобилна мафия, ръководена от опитния бос, известен като "Царя". Работата се върши, парите стигат за всички и кланът няма проблеми с полицията. Всичко обаче се променя, когато Мараш открадва грешната кола и влиза в конфликт с прословут нарко картел.

Хитовата продукция, която ще се разпространява у нас от „Лента“. „Южен вятър“ вече се разписва с участие и по фестивали, а в дебютната си седмица на голям екран в Сърбия е бил гледан от над 80 000 зрители. Филмът има над 700 000 зрители по целия свят до момента и над 2 милиона евро приходи.

Режисьор, сценарист и продуцент на лентата е Милош Аврамович, който ръководи продуцентската компания Rezim doo. През последните няколко години участва в продуцирането на филми и телевизионни сериали като Cizmasi, Senke nad Balkanom и Trail of the Beast. Продуценти на "Южен вятър" са Татяна Жежел Гойкович, която през 2015 г. е обявена за Продуцент на годината от FDU, и Милош Бикович, който също участва във филма.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бременната Гани си пийва вино за тонус

Джулиана Гани пие по половин чаша вино на ден, въпреки...

Иво Аръков левитира

Водещият на „Мармалад“ Иво Аръков до толкова...

Няма коментари към тази новина !