„Под прикритие” е тотален хит в Лондон

07.11.2016 14:31 | Видян 3667 пъти

„Под прикритие” е тотален хит в Лондон

При силен зрителски интерес премина прожекцията на "Под прикритие" в Лондон. Българската национална телевизия, съвместно с Българския културен институт в Лондон, официално представи хитовата българска поредица в едно от трите кина на Лестър Скуеър, в които се организират премиерите на световните филмови продукции във Великобритания - VUE Cinema West End.
За събитието, което се състоя на 4-ти ноември (петък), билетите бяха разпродадени за няколко дни. Запазено място в престижната зала имаха партньорите на обществената телевизия, сред които ВВС, CNN Turner, NBC Universal Studio, Paramount Picture и др.

Два часа преди началото на прожекцията, феновете на "Под прикритие" вече бяха пред кино VUE Cinema West End, за да видят своите любими герои и да получат автографи от тях. По червения килим преминаха продуцентите на сериала Севда Шишманова (БНТ), Димитър Митовски (Камера Ентъртейнмънт) и актьорите Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов,  Владимир Пенев, Мариан Вълев, Любен Кънев, Явор Бахаров и Алън Форд .
 
„Тази гала вечер в меката на културния живот в Лондон за мен е неотминало вълнение. Събитието е от изключително значение за БНТ и продължение на професионалния мениджмънт на обществената телевизия на продукт с висок международен стандарт. Въпреки че, сериалът е продаден в повече от 180 територии, Великобритания е едно от малкото места, където все още няма дистрибуция. За нас беше важно потенциалните ни партньори да видят прожекцията на сериала в зрителска среда. Станахме свидетели как един приключил проект все още въодушевява аудиторията и това е нещо, което трябва да се има предвид. Знаете, че световната тенденция е успешните сериали да бъдат продуцирани отново след време, както е с „Досиетата Х“ или „Туин Пийкс“, но всичко зависи от идеята как сериалът може да бъде продължен на следващо ниво. Историята на този етап на „Под прикритие“ приключи.“ – заяви програмният директор на БНТ Севда Шишманова.
 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !