Актьорът Ивайло Захариев – тази неделя в Търси се

29.05.2018 14:08 | Видян 1975 пъти

Актьорът Ивайло Захариев – тази неделя в Търси се

Артистична, смислена и пълна с обич ще бъде срещата на Меги и Нели тази неделя, 3 юни от 11:00 ч. в Търси се по bTV. Гостът Ивайло Захариев стана популярен като доброто ченге Мартин от Под прикритие, но често е лице на много кампании – както в помощ на наркозависимите, така и свързани с вярата и ценностите на брака.

Най-близките му хора разкриват как в днешния свят се чувства душата на един идеалист, и как с любов и отдаденост играе житейските си роли на съпруг, баща и приятел.

Жизнено, живо, жилаво и силно момче – така Владо Пенев описва по-младия колега. Казва, че е проследил цялото му развитие от млад влюбен човек, през сватбата и децата, за да се превърне в сериозен и загрижен баща. Пример е за това как млад човек може да бъде отговорен и грижовен, а отгоре на всичкото е и скромен, казва още Пенев.

Колегата му Любо Ковачев определя Ивайло като късметлия, защото няма много проблеми в живота или поне не ги показва. Казва, че Ивайло носи добрина – като ангел, от което много хора се възползват. Нарича приятеля си борец и изключително отдаден баща.

В Търси се зрителите ще видят двете деца на Ивайло – Дамян и Филип, съпругата му Миряна и неговия кум Иво.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !