шопинг

Технологии

Nikon D90 - удоволствието да снимаш

Nikon D90 - удоволствието да снимаш

Nikon D90 е усъвършенстван еднообективен огледално-рефлексен цифров фотоапарат с формат DX, осигуряващ поразително качество на снимките и възможност за заснемане на JPEG филми с висока резолюция и HD качество. Отминаха времената, когато трябваше да носите със себе си филмова камера и фотоапарат. През тази ваканция просто изнесете навън своя D90, за да заснемете на филм игрите на децата в снега, а след това да направите снимка на покритите със сняг планини, която да окачите на стената у дома.

D90 наследява функциите на най-добрия фотоапарат с формат DX на Nikon - D300. А с новия 12,3 мегапикселов CMOS сензор за изображения и с фирмената концепция на Nikon за обработка на изображения - EXPEED качеството на снимките ще впечатли и вас, и тези, с които сте в тези дни на празнично настроение. Благодарение на усъвършенстваните функции на фотоапарата, като контрола на изображенията с шест настройки за персонализиране на изгледа и разположението на снимките ви, и системата за разпознаване на сцени, ще изберете автоматично подходящите настройки за съответната ситуация.

Ваканцията ни поставя понякога в трудни за снимане условия. Да вземем например семейните портрети. D90 разпознава човешките лица, като използва съвсем новата си система за детектиране на лица, поддържаща лицата отчетливи и на фокус във всеки момент, така че няма за какво да се безпокоите, освен да осигурите отчетливост на фона. А какво ще кажете за снимките на слабо осветление, около зимния лагерен огън или на шоуто с фойерверки в навечерието на Нова година? Няма да имате никакви проблеми, ако използвате D90, благодарение на високата му чувствителност, която достига впечатляващата стойност от ISO 3200. Ще получите снимки с богатство от детайли и градация на оттенъците, които надхвърлят очакванията.

D90 е първият огледално-рефлексен фотоапарат в света, предлагащ функция за филми, която ви позволява да снимате филми в Motion JPEG формат при великолепни нива на HD качеството. Тъй като можете да сменяте обективите от „близък план” до „рибешко око” при различни настройки на апертурата, които създават голяма дълбочина на полето, можете да увеличите значително креативността и емоционалното въздействие на вашите филми. Можете дори да гледате филмите си на фотоапарата със звук като използвате големия LCD монитор с висока резолюция, така че докато сте далече от къщи през тази зима, няма да се нуждаете от телевизор.

Всички сме заети по празниците, а малко неща са по-неприятни от изтощената батерия тъкмо когато се каните да снимате някой специален момент. Но тъй като D90 е изключително ефективен, той ви позволява да направите приблизително 850 снимки с едно зареждане на батерията. Показването на до 72 снимки във вид на миниатюри, Pictmotion слайдшоутата със саундтрак, възможността за обозначаване на снимките с геотагове, записани с предлагания като опция GPS GP-1 адаптер, незабавното качване онлайн в „my Picturetown” за роднините зад граница и съвместимостта с HDMI правят споделянето и организирането на снимките ви по-лесно от всякога в тези изпълнени със забавления дни.  

Няма коментари към този материал !

*}